Problemløsing

Alle som jobber med teknisk utstyr opplever før eller senere å kjøre seg aldeles fast. En liten detalj kan virke fint på tegnebrettet men kan være helt ubrukbar i praksis. Eller en maskin som ikke lar seg reparere uansett om alt er satt sammen i følge boka opp til flere ganger. Og en maskindel som stadig går i stykker, men ingen vet hvorfor. Det kan også være at man konstruerer noe helt nytt men står helt fast på grunn av en bitte liten detalj man ikke får løst.

Slike problemstillinger synes jeg er interessante. Jeg stiller med svært åpent sinn og en god porson praktisk og teoretisk erfaring fra flere faggrener. Og ved behov trekker jeg inn spesialister.


Produktutvikling

I vår del av verden omgir vi oss med alle tenkelige hjelpemidler for stort sett alt. Men vi må ikke tro at det meste er utviklet og oppfunnet av den grunn. For min del har jeg aldri sett så mye upløyd mark som det er nå. Derfor går jeg stadig og grubler på nye produkter, forbedring av eksisterende produkter og ny anvendelse av eksisterende produkter.

Skuffer og skap er fulle av små idéer og halvfabrikat. Noen har nok best av å bli der, mens andre er klar for markedet.
Hjernetrim

Her i sofakroken løses mange
små problemer med god hjelp av terrieren Pufi og et beger
med vin.

Gal mann

Under et av mine vanvittige eksperiment som kanskje en dag bidrar til et nytt produkt.

Mr. Elektrisitet

Skal det være en "Tesla-coil"?. Den kan ikke brukes til noe som helst. Men jeg kan både konstruere og bygge en om du vil.

Hva kan jeg bidra med?

For den som går og grubler på en ny idé som er teknisk relatert kan jeg bistå med teknisk innsikt og gode råd.
Selvsagt helt konfidensielt.

For den som er i gang med å utvikle sitt eget produkt kan jeg bistå med teknisk innsikt og praktisk hjelp.
Jeg har også et bredt kontaktnett hvor jeg kan skaffe det meste av elektrotekniske komponenter og fagprsonell med spisskompetanse.

AVIEL
 sitemap
Admin